Dildo

Golden Dildo by Made to Pleasure Sipas mendimit tim Dildo mund të quhet çdo objekt falik (me formë organi gjenital mashkullor) që ka si qëllim përdorimin seksual. Një dildo mund të jetë prej pothuajse çdo materiali të mundshëm, që nga goma, plastika, metali e deri patatet e qëruara. Materiali më i përdorur për dildo është kauçuku dhe silikoni i cilësisë së lartë.

Kauçuku është material i pranueshëm për sa kohë nuk krijon alergji, megjithatë kauçuku është
material poroz (me pore) dhe nuk mund të pastrohet plotësisht, prandaj dildot prej kauçuku nuk duhet të përdoren nga më shumë se një person pa përdorur prezervativë të pastër. Silikoni mund të sterilizohet me anë të zierjes, gjithashtu ofron më shumë variacion në fortësi dhe ngjyra. Evitoje përdorimin e lubrifikinatëve me bazë vaji kur lubrifikon lodrat e seksit. Vaji e shpërbën kauçukun. Gjithashtu mos përdor lubrifikantë me bazë silikoni kur përdor dildo silikoni për të njëjtën arsye si më sipër (provo lubrifikantët me bazë glicerine).

Tani që i sqaruam nja dy çështje sigurie do flas për marrëdhënien që kam unë me dildot dhe tre mënyrat e zhvillimit të saj. Interesante, apo jo?

Hot teen dildo action 
Kam përshtypjen se pëlqimi im për dildot filloi si një dëshirë e thjeshtë për të pasur një penetrim, nisur nga masturbimet në moshën së adoleshencës. Vjen gjithmonë një fazë kur eksitohem, gjatë së cilës kam një dëshirë të veçantë për të futur diçka në vaginë. Në mungesë të një partneri me penis, fantazia dhe lodra do të mjaftonin.

Në këtë pikë interesi im kundrejt dildove kishte të bënte thjeshtë me konceptin e penetrimit, e ndonjëherë thjeshtë për idenë e të pasurit të diçkaje të fryrë mes kofshëve. Më duhej një penis fals. Mosha dhe kushtet rrethanore nuk më lejonin që të kisha një dildo prej vërteti. Kështu që u mjaftova me objekte shtëpiake me përmasë dhe formë të përshtatshme, kryesisht kur isha në banjë.

Me kalimin e kohës më iku dëshira për një objekt penis. Kur vajta 15 vjeç dhe masturbohesha kisha më pak fantazi me përfytyrim. Isha më shumë e përqendruar tek vetja dhe ajo çka po ndodhte me mua gjatë kohës që isha e eksituar. Prandaj, gishtat dhe muskujt vaginalë ishin më të përshtatshëm për më shumë variacion.
Me kalimin e kohës interesi për trupin tim u rrit aq sa mund të përqendrohesha në disa gjëra njëkohësisht. Pastaj dëshira për dildo mu kthye sërish, por kësaj radhe jo si pjesë e një partneri të përfytyruar por thjeshtë si një objekt i veçantë. Kështu më pëlqen mua që ta përdor dildon, megjithatë ka vajza të tjera që e preferojnë si pjesë e fantazisë.

Objekte të bukura që shkëlqejnë
Dildot ultrarealiste me pamje si penis nuk më kanë pëlqyer asnjëherë, edhe atëherë kur kisha shumë dëshirë të penetrohesha. Ndoshta për faktin se ato dildo që kam parë unë ishin me të vërtetë të shëmtuar. Plastikë, me vena ngjyrë rozë.

Ideja e lodrave seksuale më bën të mendoj për faktin se më pëlqen që të ketë më shumë lloje faluses (objekte me formë penisi) se sa thjeshtë penisë. Nuk kam ndonjë gjë kundër penisit. Thjeshtë më duket normale që meqë nuk kam penis vetë, atëherë t'ia lejoj vetes lirinë e zgjedhjes së formës së objektit penetrues. Mund të ketë pamje të çfarëdoshme....kufiri është vetëm fantazia.

P.sh unë e dua fallusin tim të jetë jo shumë i madh, i lëmuar, metalik me flakë të vizatuara tek anët. Por kam edhe dizenjo të tjera që më pëlqejnë, megjithatë nuk kam gjetur ndonjë që t'i përshtatet dëshirave të mia në mënyrë specifike.

Kam përshtypjen se numri i pakët e dildove me sipërfaqe të lëmuara vjen për shkak të kufizimeve teknike. Kohët e fundit kam vënë re se është rritur numri i dildove prej xhami, lucite, pyrex dhe like. Këto më pëlqejnë shumë.

Forma dhe funksioni
Në fillim nuk më interesonin shumë gungat, xhepat, gjërat e varura, etj, sepse dukeshin qesharake. Për më tepër, isha tërësisht e aftë për të stimuluar pjesët trupore me gishtat e mi. Veçanërisht dildod e krijuar apostafat për stimulimin e pikës G më dukeshin thjeshtë një marifet marketingu që s’kishte lidhje me mua.

Më shumë sesa variacioni i formës, mua më interesonte përmasa, gjatësia, gjerësia e kështu me radhë. Madhësia që kërkoja unë ishte mesatare, duke u bazuar në idenë se një fallus (penis) i stërmadh nuk do të thotë domosdo i mirë.

Shitësja e dyqanit me shumë mirësjellje më tregoi se shumica e njerëzve e fillonin me një dildo relativisht të vogël,me sipërfaqe të lëmuar një ngjyrësh dhe më vonë kalojnë në forma më ekzotike.

Unë e fillova me një model paksa ekzotik, jo tërësisht i lëmuar, megjithatë i drejtë, pa gunga dhe shtesa. Pas pak kohe, gjithmonë sipas profecisë së shitëses, kënaqësia e gungave mori më shumë kuptim për mua.
Gungat e mëdha më interesojnë për momentin. Nuk kam ndërmend të ble ndonjë të kësaj natyre. Thjeshtë jam duke e menduar. Më duket interesant efekti i hapjes dhe relaksimit që përsëritet. Krijon përshtypjen e disa penetrimeve gjatë një futjeje. Gjithashtu është qejf që të ndihesh e mbushur brenda ndërkohë që hyrja e vaginës nuk është krejt e hapur.

Nuk jam aq e interesuar pas dildove sa të zgjedh një për çdo rast. Shumicën e kohës penetrimi për mua është çështje dytësore , përveçse kur pranë meje ndodhet një partner dhe është më shumë sesa thjeshtë çështje mbushjeje. Për më tepër unë kam aq imagjinatë sa të realizoj shumicën e efekteve thjeshtë me trup të zhveshur.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.