Çfarë dëshiron nga jeta jote seksuale?

Që të bësh seks të mrekullueshëm duhet më parë të kuptosh çfarë kërkon ti vetë nga seksi. Ja disa pyetje që mund të të ndihmojnë të kuptosh se çfarë kërkon nga seksi:


 • Sa shpesh ke dëshirë të bësh seks? 
 • A është e nevojshme që të ndihesh /i/e dashuruar që të bësh seks? 
 • Të pëlqen më shumë nëse e fillon vetë, apo preferon që ta fillojë partneri, apo herë njëri, herë tjetri? 
 • Dëshiron të kesh vetëm një partner për gjithë jetën, apo të ndryshëm? 
 • Dëshiron të kesh orgazëm sa herë bën seks? 
 • A ke ndonjë pozicion të preferuar? 
 • Të pëlqen masturbimi, seksi oral, seksi anal (të japësh ose të marrësh)? 
 • Të pëlqen ndonjë lloj seksi tjetër alternativ? Nëse po, çfarë lloji? 
 • Të pëlqen variacioni seksual apo preferon rutinën e zakonshme? 
 • Dëshiron të bëhesh me fëmijë tani shpejt?
  Duke i dhënë përgjigje këtyre pyetjeve ti do të kuptosh se çfarë dëshiron në të vërtetë nga jeta jote seksuale.
  Related Posts with Thumbnails
  blog comments powered by Disqus
  Respektoni punën e të tjerëve.
  Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

  Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.