Seksi Oral (me gojë)

Termi mjekësor në latinisht është kanilingus (cunilingus). Unë se kam përdorur ndonjëherë këtë term. Unë nuk e përdor as termin "gojore". Mua më pëlqen më shumë termi puthje. Më duket më bukur nëse nuk e përcaktoj.

Më pëlqen kur puthet vulva ime. Nuk është e thënë që të shkojë deri tek orgazma, megjithëse për mua është mënyra më e thjeshtë për të pasur një të tillë. Lëpirja, puthja, etj, hyjnë tek përkëdhelitë paraprake. Më pëlqen ndjesia e lagështisë që ato krijojnë.

Nuk më ka rastisur ndonjëherë të vërtetoj se kush është më i aftë në puthjen e vulvës, meshkujt apo femrat. Dikush tjetër mund të ketë mendim të ndryshëm nga i imi. Mendoj që me praktikë përmirësohesh, megjithatë mendoj se vajzave iu duhet më pak praktikë për tu perfeksionuar për vetë faktin se ato e kanë një vetë. Për të qenë një "puthës" i mirë, mendoj se në radhë të parë duhet të jesh i vëmendshëm ndaj reagimeve të femrës që po puth.

Gjithashtu, është e rëndësishme që të bashkëpunosh nëse je ti femra që po puthet. Nuk është e thënë që dhënia e kordinatave: majtas, djathta, lart, poshtë, të jetë e nevojshme pasi edhe unë vetë nuk do isha në gjendje ta përcaktoja se në ç'drejtim do të më pëlqente më shumë. Megjithatë, zhurma të ndryshme që tregojnë kënqësi apo eksitim i japin partnerit të kuptojë se çfarë të pëlqen më shumë. Gjithashtu i japin atij kurajë për të vazhduar me gjërat e mira. Kështu ai do të ketë dëshirë që të sajojë ndonjë gjë interesante.

Udhëzime më konkrete mund të jepen edhe duke lëvizur ijet. Në këtë mënyrë e drejtoj vetë gojën e tij në vendin që më pëlqen. Ndonjëherë, krejt në mënyrë të pavullnetshme më ndodh që të ngjesh me dorë kokën e partnerit drejt ijeve të mia, veçanërisht ku ai bën ndonjë veprim veçanërisht të pëlqyeshme. Duket sikur mesazhi është i qartë, "vazhdo se mirë e ke!"

Sa më gjatë që e njoh partnerin aq më i mirë bëhet seksi oral. Kjo ndodh edhe për faktin që ofshamat që lëshoj bëhen më të qarta. Mendoj se kam ndjerë më pak turp me kalimin e kohës. Sido qoftë në fillim është gjithmon pak e sikletshme, pastaj çdo gjë është në rregull. Dua të them se unë nuk lëshoj zëra kastile apo me qëllim që të jap instruksione. Thjesht shpreh atë që ndjej. Mendoj që kjo është një mënyrë e mirë për të komunikuar.

Për mua një fillim i butë është në rregull. Ndërrimi i drejtimit gjatë gjithë kohës apo çdo lloj hyrje e dalje harbute nuk më lë që të prëqendrohem. Jo gjithmonë është e nevojshme butësia, megjithatë ëmbëlsia është një plus i madh. Gjuha e tendosur me majë nuk është dhe aq seksi për mua, megjithatë secili ka shijet e veta.

Shumë gjëra mund ti bëhen një vagine me buzët, gjuhën, dhëmbët, gojën dhe mjekrën. Mes tyre janë lëpirjet e gjata, lëpirjet e shkrutra, lëpirjet e shpejta dhe të ngadalta, lëpirje e pjesës së brendshme të buzëve, lëpirje mes tyre, rrotullame përreth klitorit ose hapje e vaginës me gjuhë, thithje e buzëve dhe e klitorit me ose pa lëpirje të njëkohësishme, ngjeshje e klitorit, vërvitje me gjuhë dhe vendsoje e pothuajse gjithçkaje në vaginë. Nëse gjuha ka pirsing (bizhuteri), edhe kjo mund të marrë pjesë në proves në varësi të thellësisë në të cilën ka hyrë gjuha.

Nuk më ka ndohur asnjëher që dikush me pircing të më puthë apo lëpijë vaginën time, por kam dëgjuar gjëra të mira në lidhje me këtë. Besoj se është logjike. Bizhuteria zakonisht ka anë të lëmuara kështu që krijohet një ndjesi ekstra. 

Edhe gishtat mund të përdoren për ngjeshje, tërheqje, përkëdhelje, ose për tu futur brenda. Ata mund edhe të përdoren për të prekur pjesë të tjera të trupit si belin, kofshët, gjinjtë dhe vithet. Të gjithë këto mund të jenë gjëra të mira. Unë jam veçanërisht e ndjeshme gjatë prekjes me gishta dhe gojë njëkohësisht nëse këto rrëshkasin ëmbëlsisht dhe jo të "çpojnë", dhe ndajnë ose mbushin, qoftë në brendësi, qoftë jashtë mes pjesëve të jashtme).

Nuk kam përdorur ndonjëherë lodra ose objekte gjatë seksit oral, si për shembull të puthem dhe të kem ndonjë send brenda në të njëjtën kohë. Këtë të drejtë e kanë vetëm gishtat. Kam përshtypjen se më pëlqejnë më shumë atë gjëra që përfshijnë vetëm pjesët e trupit.

Seksi oral mund të kryhet në shumë pozicione. Zakonisht unë qendroj e shtrirë me kurriz ndërkohë që partneri ngre paksa me duar vithet e mia, ose mban këmbët e hapura e kështu me radhë. Edhe unë vetë kështu kam puthur dikë tjetër, Mënyra të tjera që di unë janë:
  • vajza qëndron ulur në kufi të diçkaje (shtrati, karrigja, banaku, etj...) ndërsa personi tjetër ule në gjunj dhe qëndron mes këmbëve të saj. 
  • vajza qëndron këmba-dorazi (si qen) ndërsa personi tjetër e puth nga mbrapa dhe nga poshtë (edhe kjo mënyrë më pëlqen. 
  • vajza ulet në gjunj sipër fytyrës së personit tjetër (ky pozicion lejon që vajza të ketë më shumë liri me duart për të prekur "dashnorin" e saj) 
  • vajza qëndron e shtrirë me kurriz dhe puth partnerin (pak i bezdisur si pozicion nëse partneri është mashkull pasi mund të shkaktojë "mbytje", përveç se në rastin kur partneri e është më i shkrutër se femra ) 
  • vajza qëndron këmba-dorazi mbi partnerin, i cili është i shtrirë me kurriz dhe e puth atë (është pozicioni më i këndshëm për të dyja gjinitë). 
  • i ndryshueshëm, pozicione të ndryshme pa ndonjë vendosje të qartë, sakonisht nën çarçafë.
Vetëm një herë kam arritur në orgazëm gjatë seksit të ndërsjellë oral (të dyanshëm, i ashtuquajturi 69 por që unë nuk i them asnjëherë ashtu). Ndodh që asnjëra e as tjetra palë nuk është aq e përqedruar tek vetja gjatë këtij procesi sa për të menduar për kënaqësinë personale. Është e lezetshme, por të heq vëmendjen.

Disa masa që mund të merren për të evituar mbushjen e gojës me qime gjatë seksit oral. Për shembull, buzët e vaginës mund të hapen në mënyrë të tillë me gishta që mos të lejojnë daljen e qimeve. Ose mund të zhysësh gojën mes buzëve të vaginës. Një mënyrë tjetër është që të mos thithësh dhe aq shumë, në mënyrë të evitosh ngecjen e qimeve në grykë.

Nuk mendoj se është diçka fyese për dikë që po kryen seks oral nëse herë pas here nxjerr ndonjë qime nga goja. Është mirë nëse gjatë kësaj kohe vazhdon përkëdheljen me gisht, megjithatë mendoj se një pauzë e vogël nuk i bën dëm askujt.

Gjithashtu mendoj se qimet nuk janë ndonjë problem aq i madh sa për t'i kushtuar shumë vëmendje. Problem bëhet vetëm atëhere kur luhet dhe puthet shumë përreth kofshëve dhe legenit.
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.