Virgjëresha


Për të lindurit në shenjën e Virgjëreshës nuk mund të thuash dot se dashurojnë me zjarr. Ata rrallë duken në vende me shumë njerëz. Ata kanë maninë e përsosjes dhe nuk i tolerojnë dot gabimet ashiqare. Nga pamja e jashtme duket sikur nuk ndikohen por në brendësi ata janë po aq në ankth sa edhe gjithë të tjerët. Meraku është emri i tyre i dytë. Edhe pse përgjithësisht janë të sjellshëm, mund të irritohen nëse ngacmohen vazhdimisht. Nuk u pëlqejnë vonesat dhe shtyrja e planeve. Virgjëreshat nuk mund të përcaktohen si njerëz shumë bujarë, megjithatë atyre gjithashtu nuk u pëlqen që të varen nga të tjerët apo që të kërkojnë ndere.


Tiparet karakteristike të Virgjëreshave në dashuri:
  • Virgjëreshat janë njerëz të besueshëm dhe të çiltër në marrëdhënie.
  • Nuk e shprehin haptas dashurinë.
  • Janë të vëmendshëm ndaj njerëzve që për ta janë të rëndësishëm
  • Përkushtohen në marrëdhënie
  • Rrallë mund të gjesh një Virgjëreshë që nuk vihet në mbrojtje të marrëdhënies së tij.
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.