Si t'i afrohem nje vajze?


Nuk ka më pse të kesh frikë që të bisedosh me vajza. Çdo ditë, shumë djema po mësojnë sekretet për t’iu përqasur një vajze. Tre gjëra shumë të rëndësishme duhet pasur gjithmonë parasysh, në mënyrë që të kesh mundësi të njihesh me vajzën e ëndrrave të tua:

Bëj një plan

Veprimi i fundit që duhet të të shkojë nëpër mend është që t’i afrohesh një vajze pa ditur më përpara se çfarë do t’i thuash. Kushdo që vepron kështu do të dështojë patjetër. Asnjë vajzë nuk dëshiron të flasë e një djalë që ndihet nervoz dhe se ka idenë se çfarë duhet të thotë.

Krijo vetëbesim

Çdo femër dëshiron që të ketë në jetën e saj një mashkull që të ketë vetëbesim. Femrave u pëlqen që ta dinë se kur të nevojitet, ti do të jesh në gjendje që ta marrësh situatën nën kontroll. Mirëpo, duhet të bësh dallimin mes vetëbesimit dhe arrogancës.

Interesohu

Trego interes. Por më e rëndësishmja është se duhet të jetë interes i sinqertë. Vajzat mund ta dallojnë shumë lehtë kur një mashkull bën sikur interesohet për to. Nëse ti shikon se nuk je më i interesuar për atë çka ajo po thotë, atëherë largohu me mirësjellje. Nuk ke pse të bisedosh me një vajzë, me të cilën nuk ke asgjë të përbashkët.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.