Ujori


Gjëja e parë që të bie në sy tek një Ujor është tipi shoqëror. Zor se mund të gjesh një person rreth tij që nuk e ka mik. E duan shumë lirinë e tyre. U ndryshon shpesh gjendja shpirtërore. Në një moment i gjen në vetmi ndërsa në tjetrin në mes të turmës. Ujorëve nuk pëlqen që të shkojnë sipas normave të zakonshme por u pëlqen që të rebelohen. Ata vazhdimisht vlerësojnë situatat, njerëzit, etj. Megjithatë, në fund të ditës duken gjithmonë të çoroditur.


Tiparet karakteristike të Ujorit në dashuri:
  • Në një marrëdhënie me një Ujor nuk mërzitesh asnjëherë. Janë njerëz krijues dhe vazhdimisht sjellin surpriza.
  • Rrallë mund të bëhen xhelozë. Edhe nëse bëhen xhelozë, nuk kanë për ta treguar asnjëherë.
  • Janë shumë besnikë dhe i rrinë afër partnerit në çdo lloj situate.
  • Kujdesen shumë për të dashurit.
  • Janë tipa emocionalë dhe të ndjeshëm. Lëndohen shpejt.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.