Shigjetari


Të lindurit në shenjën Shigjetarit janë të sinqertë dhe të pafajshëm, pothuajse si fëmijë. Bëjnë maksimumin për të bërë komplimente por zakonisht nuk i gjejnë asnjëherë fjalët. Përpiqen që të të ngrenë humorin, po shpesh përfundon që thonë gjënë e gabuar. Megjithatë, këtë nuk e bëjnë me qëllim. Për këtë arsye duket sikur janë të pandjeshëm. Në të vërtetë ndjenjat e tyre ty janë të vërteta dhe të sinqerta. Shigjetarëve u pëlqen që gjithmonë të merren me diçka. U pëlqen vëmendja dhe janë goxha besimtarë


Tiparet karakteristike të Shigjetarëve në dashuri:
  • Janë gati që të rrezikojnë gjithçka për dashurinë.
  • Shigjetarët janë njerëz të besuar. Mos dysho asnjëherë për ta. Është njësoj si ti godasësh aty ku u dhemb më shumë.
  • Edhe në një marrëdhënie atyre u duhet liria personale.
  • U pëlqejnë komplimentet.
  • Shigjetarët e kanë të vështirë që të angazhohen me dikë, por kur e bëjnë ata i qëndrojnë besnik partnerit.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.