Demi


Shenja e Demit, ashtu siç sugjeron edhe vetë emri, është shumë kokë fortë. Megjithatë, ata ushtrojnë kontroll absolut mbi veten e tyre, prandaj janë zakonisht të qetë dhe të përmbajtur. Kokëfortësia e tyre del në pah vetëm atëherë kur dikush përpiqet t'i shtyjë më shumë seç duhet në drejtimin e gabuar. Mirëpo, po u nxehën, më mirë futja vrapit. Nuk do të dëshiroje që demi të të vërsulesh me të gjithë vrullin e tij dhe të të shtypte nën thundra. Demave u pëlqen që t'i tërheqin të tjerët pasi janë shumë mikpritës. Ata janë të zotë që marrin vendime të rëndësishme kështu që tek ata mund të mbështetesh. Ata e adhurojnë shtëpinë e tyre dhe janë besnikë nda miqve dhe familjes.


Tiparet karakteristike të Demit në dashuri:
  • U pëlqen që të përkëdhelen
  • Priren drejt posesivitetit dhe i mbrojnë shumë të dashurit e tyre
  • Demat njihen për besnikëri dhe devotshmëri
  • Mund të jenë shumë të sjellshëm dhe të tregojnë përkujdesje të veçantë
  • Janë të arsyeshëm dhe meritojnë besim

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.