Peshqit


Peshqit, shenja e fundit e zodiakut. Peshqit pasqyrojnë disa nga karakteristikat e gjithë shenjave të tjera. Peshqit janë dy llojesh, ata që shkojnë me rrjedhën dhe ata që shkojnë kundër rrjedhës. Ata që shkojnë me rrjedhën zakonisht janë idealistë. Ata që shkojnë kundër rrymës mund të arrijnë majat gjatë jetës së tyre ngaqë janë luftarakë. Peshqit janë shumë emocionalë dhe të ndjeshëm. Gjithashtu, të lindurit në shenjën e Peshqve nuk para ndikohen nga kritikat dhe vendimet e të tjerëve nuk kanë shumë rëndësi për ta. Zakonisht nuk para e humbin toruan, por kur e humbin, e kanë gjuhën shumë të hidhur. Megjithatë, ftohen shpejt. Në mendjen e tyre bota është si përrallë plot me magjira.


Tiparet karakteristike të Peshqve në dashuri:
  • Janë artistikë dhe romantikë që në themel.
  • Janë partnerë besnikë, të bindur dhe bujarë.
  • Është e lehtë të merresh vesh me ta.
  • Mund t'i kuptojnë shumë lehtë ndjenjat e tua, ndonjëherë edhe para se ti vetë të ndërgjegjësohesh për to.
  • Parapëlqejnë më shumë marrëdhëniet afatgjata sesa ato të shkurtrat rastësore.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus

I dashur lexues,

nëse e ndjen të nevojshme të bisedosh me dikë që mund të të kuptojë dhe mund t'i japë zgjidhje shqetësimit tënd, atëherë mos hezito të më kontaktosh këtu. Mesazhet do të lexohen vetëm nga unë dhe sekreti do të ruhet me seriozitetin maksimal.

Sinqerisht
Ardi


Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.