Luani


Të lindurit në shenjën e Luanit duan të jetojnë sipas modës, atyre u pëlqen që të llastohen. Luanëve u pëlqen që të jenë qendra e atraksionit. U pëlqen prania e shumë njerëzve dhe marrëdhënia me ta. Gjithashtu, Luanëve u pëlqen që të dominojnë mbi të tjerët dhe të kenë respektin e tyre. Personaliteti i tyre është po aq madhështor sa edhe ai i Luanit. Një tipar tjetër i Luanëve është se ata janë shumë të cenueshëm dhe lëndohen shpejt. Luanëve u pëlqen shumë që të përkëdhelen, ata përnjëherë mund të kthehen nga luan në kotele. Ata tregohen të vëmendshëm dhe bujarë me njerëzit që për ta kanë rëndësi.


Tiparet karakteristike të Binjakëve në dashuri:
  • Luanët i mbrojnë shumë të dashurit e tyre.
  • Përgjithësisht një Luan të vjen në ndihmë, sidomos në momentet e vështira në jetë.
  • Mund të bëhen shumë posesivë dhe xhelozë
  • Luanët dashurojnë si në përralla. Ata do ta mbushin të dashurin e tyre me darka romantike. qirinj dhe shumë lule.
  • U pëlqen të përkëdhelen, por edhe vetë kujdesen shumë për partnerin.
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.