Gaforrja


Të lindurit në shenjën e gaforres janë të mbushur me gjithfarëlloj emocionesh. Tani duken si të turpshëm dhe të ndrojtur, ndërsa pas pesë minutash ata bëhen qendra e vëmendjes mes shumë miqve. Gaforret janë tmerrësisht shumë të dhënë dhe proteksionistë (që e ruajnë) ndaj shtëpisë dhe familjes së tyre. Ndjenjat e Gaforreve janë gjithmonë të mbrojtura nga të tjerët. Ata nuk e harrojnë asnjë herë dëmin e shkaktuar ndaj tyre. Preken shumë. Qoftë edhe kritika më e vogël i bën ata që të tërhiqen në një guaskë mbrojtjeje.


Tiparet karakteristike të Gaforreve në dashuri:
  • Janë shumë emocionalë, megjithatë i fshehin ndjenjat e vërteta pas një pamjeje të ftohtë.
  • Janë shumë romantikë dhe dashuria e tyre është shumë e fortë.
  • Gaforrja nuk ngopet asnjëherë me dashuri dhe kërkon gjithmonë më tepër.
  • Japin shumë në një marrëdhënie, cilësi kjo që shfrytëzohet shpesh prej oportunistëve.
  • Edhe pse nuk janë shumë shprehës në dashuri, ata gjithsesi bëjnë përpjekje serioze për t'i treguar ndjenjat e tyre të vërteta.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.