Bricjapi


Ndryshe nga Bricjapët, shumicës së shenjave të diellit u pëlqen që të jenë në qendër të vëmendjes. Bricjapi është ai që rri diku mënjanë në një parti duke shijuar shfaqjen. Ata janë energjikë dhe në kohën e duhur mund të dalin edhe para të tjerëve. Të lindurit e shenjën e Bricjapit janë jashtëzakonisht shumë punëtorë, të pavarur dhe me besim në vetvete. I respektojnë traditat. Gjithashtu ata nuk japin asnjëherë këshilla të padëshiruara dhe rrallë mund të ndodhë që të fusin hundët në punët e të tjerëve. Ata janë shumë të ngjitur pas familjes së tyre dhe janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ta mbrojtur nga bota. Shumica e tyre janë të vetëformuar (që i mësojnë gjërat vetë) dhe për këtë arsye kërkojnë respekt.


Tiparet karakteristike të Bricjapëve në dashuri:

  • Bricjapët janë besnikë dhe të përkushtuar ndaj partnerit.
  • Ata janë shumë tolerantë në marrëdhënie dhe jashtëzakonisht posesivë.
  • Tek Bricjapët mund të mbështetesh kur të duash.
  • Gjithmonë i gjen në krahë kur të duhet përkrahje.
  • Nuk i frikësohen angazhimeve serioze.

Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.