Çfarë të duket seksi (joshëse)?

Corbis-42-17123448Për të kuptuar akoma edhe më mirë se si të bësh seks të mrekullueshëm, duhet të kuptosh më parë se çfarë kuptimi ka fjala "seksi" për ty. Një mënyrë për ta zbuluar këtë është që të përfytyrosh një skenë ose situatë seksuale që ke dëshirë ta përjetosh në të vërtetë. Nuk e kam fjalën për ato fantazitë e mirëfillta seksuale sepse ato janë të vështira për t'u vënë në jetë. Unë po flas për një skenë  seksi, në të cilën do të ndiheshe krejt rehat nëse do të ndodhte në të vërtetë. Analizoje me kujdes skenën e përfytyruar dhe atëherë do të kuptosh se çfarë është “seksi” për ty.

A mund të krijosh epsh dhe përputhshmëri seksuale?

perputhshmeriZakonisht epshi dhe përputhshmëria seksuale merren për të mirëqena dhe për to nuk mendohesh gjatë. P.sh., mund të të rastisë që të shikosh një të panjohur në rrugë dhe të ndjesh epsh për të pa e kuptuar pse. Mund të jetë pamja e tij të jashtme, mënyra si lëviz, era, zëri, ose diçka tjetër. Krejt papritur ti e kupton që mes jush ekziston përputhshmëri seksuale.

Po kur je në një marrëdhënie të shkëlqyer e megjithatë personi tjetër nuk të ndjell epsh?

Dua, po s’dua.

Corbis-42-15240379 Pyetje 3 muajt e parë të marrëdhënies time ishin të shkëlqyera. Por muaji i fundit nuk vajti edhe aq mirë…u mërzita. Unë frekuentoj shkollën në një qytet tjetër ndërsa me të takohesha vetëm në fundjavë. U lodha duke ardhur para mbrapa çdo të premte vetëm për t’u takuar me të. Për t’i rënë shkurt, ajo me tha që më do, unë e lashë, pastaj ndryshova mendje dhe ne u lidhem prapë, pas 2 ditësh ajo më la mua. Tani pas 2 javësh ajo nuk më shqitet nga mendja dhe dua ta takoj me çdo kusht. Çfarë të bëj?

Dildo

Golden Dildo by Made to Pleasure Sipas mendimit tim Dildo mund të quhet çdo objekt falik (me formë organi gjenital mashkullor) që ka si qëllim përdorimin seksual. Një dildo mund të jetë prej pothuajse çdo materiali të mundshëm, që nga goma, plastika, metali e deri patatet e qëruara. Materiali më i përdorur për dildo është kauçuku dhe silikoni i cilësisë së lartë.

Kauçuku është material i pranueshëm për sa kohë nuk krijon alergji, megjithatë kauçuku është

Lista e përputhshmërive

42-22256394Ndonjëherë mjafton një shikim i vetëm për të kuptuar që ke dëshirë të bësh seks me dikë. Shikimi është një mjet i fuqishëm dhe shpesh herë mjafton për të krijuar epsh. Por shikimi nuk është gjithmonë i mjaftueshëm për të kuptuar nëse ka përputhshmëri seksuale, si p.sh., në rastin e filmit "50 nuancat e Greit".

Si t'ia bësh kur personit që të eksiton vetëm me një shikim i pëlqen Sado-Mazokizmi ndërsa ty jo? Ose kur atij i pëlqen që të frekuentojë disa partnere njëkohësisht ndërkohë që ti e dëshiron të gjithin për vete?
Related Posts with Thumbnails
blog comments powered by Disqus
Respektoni punën e të tjerëve.
Mos i vidhni artikujt e youalbania.com

Nëse doni të mbushni faqen tuaj me artikuj rreth seksit dhe dashurisë, bëjeni këtë nëpërmjet punës tuaj personale dhe jo duke vjedhur.